Ideeën voor het decoreren van een muur

Warning message

The Webform.com service is due to shut down in 2023. Submissions to this form will soon be disabled. See the Webform.com blog for more information.
What is 7 + 1?

Je huis is de uitdrukking van jezelf; waarom moet je tevreden zijn met muren die hetzelfde zijn als duizend andere huizen? Muurschilderingen komen tegenwoordig weer in de mode. Echte kunst wordt gemaakt in de woonkamer, bij de ingang en in de keuken of slaapkamer, die de kamers verfraaien en uniek maken. Geisha op plexiglas geeft een sfeervolle uitstraling aan je muur.

 

De schilderijen aan de muren, een mode die van ver komt

 

Dacht je meteen aan Exclusieve fotokunst als je het had over muurschilderingen? Wees niet verbaasd: de noodzaak om de muren van uw huis te schilderen ontstaat zelfs bij prehistorische mensen die het interieur van grotten met scènes uit het dagelijks leven hebben gegraveerd.

 

Met de hand beschilderde muren zijn binnen ieders bereik.

 

Vandaag, na de periode van wandtapijten en minimale huizen die volledig in wit zijn geschilderd, interieurkunst, maakt plexiglas wandcirkel een comeback in alle huizen, niet alleen in grote aristocratische paleizen.

 

 

De techniek van het maken van een Fotokunst op acrylglas is zeker veranderd: vroeger waren het fresco's, technisch zeer complex en even duur. Tegenwoordig wordt de kunst gedaan met verf die in elke bouwmarkt kan worden gekocht en die droog wordt gemaakt over een laag klassiek gips dat als basis fungeert.

 

De meest gevraagde thema's voor de kunst van de muren van het huis

 

Wanneer u besluit een handgeschilderde muur te maken, hangt het gekozen onderwerp sterk af van de persoonlijke smaak van ieder van u. Sommigen geven de voorkeur aan realistische landschappen, willen een familieschilderij en houden van abstracte en futuristische motieven.

 

Er zijn echter enkele thema's zoals Fabula Lion schilderij die meer gevraagd worden dan andere en die de rode draad vormen voor deze nieuwe techniek, halverwege tussen kunst en constructie. Dit zijn de meest gevraagde trends van dit moment:

 

  1. Glimpen en landschappen

Deze schilderijen simuleren een opening in de muur en tonen een glimp van de zee, een bos, een open plek. Zij zijn de directe afstammelingen van Plexiglas schilderij,en dankzij het perspectief maken ze de omgeving luchtiger en misleiden ze je dat je een groter en lichter huis hebt.

 

  1. Dieren, feeën en astronauten

Dieren op plexiglas vooral vereist voor kinderkamers, helpt u de wereld door de ogen van kinderen te zien. Vaak zijn dit gestileerde en niet al te realistische tekeningen, zowel om de stijl van de tekeningen van de kleintjes te herinneren als om ze 's nachts niet te bang te maken. Stel je voor dat je een muur hebt geschilderd die er echt uitziet - zou je vredig kunnen slapen? Ja, je zult zeker goed slapen. 

 

  1. Natuurlijke elementen

Van bloemen tot bladeren tot sterren en planeten, natuurlijke elementen blijven een van de favoriete onderwerpen voor de woonruimte omdat ze de omgeving natuurlijker en gastvrijer maken zonder deze te verzwaren met ingelijste schilderijen of prenten. Verder Wallart kunt u een unieke look geven zonder ruimte in te nemen met omvangrijke meubels of meubelaccessoires.

 

Kies goedkoop Glasschilderij voor uw muren en maak ze levend.